Gedehydreerd varkens- en gevogelte-eiwit, aardappelzetmeel, gehydrolyseerd varkens- en gevogelte-eiwit, dierlijk vet, mineralen, bonenschillen, erwten, lignocellulose, rijst, bietenpulp, lijnzaad, biergist, psylliumvezels (Plantago (L. ) spp.), fructo-oligosacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van chitosan), chondroïtinesulfaat, Lactobacillus acidophilus. ANALYTISCHE CONSTITUENTEN (in % van de brutomassa) Vocht ..... 5,5 % Eiwit ..... 44 % Vet ..... 13,5 % Minerale stoffen ..... 7,5 % Ruwe celstof ..... 6,5 % ENA* ..... 23 % Zetmeel ..... 0,7 % Calcium ..... 0,7 % Fosfor ..... 0,7 % Natrium ..... 1,1 % Kalium . .... 0,7 % Magnesium ..... 0,08 % Chloriden ..... 1,4 % Zwavel ..... 0,7 % Methionine + Cysteïne ..... 1,5 % Omega-6 ..... 2,2 % Omega-3 ..... 0,7 % EM** berekend (NRC 2006) ..... 374 kcal/100 g EM** gemeten in vivo ..... 364 kcal/100 g *Niet-stikstofhoudend extract / ** Verteerbare energie